Infiintare SRL Bucuresti – oferim servicii profesioniste pentru toate firmele

Infiintarea unui firme este un pas important pentru cei care isi doresc sa isi demareze propriul business. Astfel, poate fi un procesul destul de greu pentru persoanele care nu sunt familiarizate cu tot ce inseamna documentele necesare si toata procedura solicitata de catre cadrul legal.

Suntem o companie care se ocupa cu infiintare SRL in Bucuresti si va ajutam ca firma sa capete aspectul juridic intr-un timp util.

  • Onorariul nostru pentru infiintare SRL asociat unic: 500 RON.
  • Onorariul nostru pentru infiintare SRL mai multi asociati – de la 600 RON in functie de nr. asociati.
infiintare srl

Motivele pentru care sa apelati la noi pentru infiintare SRL Bucuresti

Inainte sa alegeti sa apelati la o firma specializata in infiintari de companii este necesar sa stiti toate aspectele care va pot avantaja in colaborarea cu aceasta. Echipa de consultanti cu care colaboram va poate ajuta intr-un mod profesionist sa economisiti timp sau resurse financiare importante in acest proces. In acelasi timp, este important pentru noi sa respectam termenele limita si sa diminuam riscurile care pot aparea pe parcursul infiintarii unui SRL in Bucuresti.

Cateva dintre motivele pentru care va puteti orienta catre compania noastra pentru serviciul de infiintare SRL Bucuresti:

1. Ne ocupam de intreg procesul de infiintare SRL, de la conceperea dosarului si pana la decizia finala de infiintare

2. Dispunem de o echipa competenta in realizarea si intocmirea documentelor necesare pentru infiintarea firmelor

3. Pe langa servicii de infiintare SRL in Bucuresti, oferim si alte servicii precum infiintare PFA, II sau chiar gazduire sediu firma

4. Oferim consultanta de specialitate pe toata perioada colaborarii cu compania noastra

5. Practicam preturi accesibile pentru serviciile de infiintare SRL in Bucuresti

infiintare srl bucuresti

Infiintare SRL Bucuresti – care sunt pasii de urmat

Pasii care trebuie respectati in procesul de infiintare SRL in Bucuresti sunt cei prevazuti de legislatia in vigoare. Tot setul de documente trebuie depus la Registrul Comertului in sectorul de care apartineti sau unde firma isi va desfasura activitatea.

Inregistrarea firmei la Oficiul National al Registrului Comertului este un proces destul de specific si care necesita atentie in ceea ce priveste completarea corecta a documentelor pentru a nu intarzia astfel infiintarea SRL-ului pe care il doriti demarat cat mai rapid. De aceea noi va putem ajuta cu serviciul de infiintare SRL in Bucuresti pentru ca demersul sa fie unul corect si rapid.

Etapele de infiintare

Etapele infiintarii unui SRL in Bucuresti

Etapele pentru infiintarea unui SRL sunt bine definite si va vom ajuta sa le parcurgem impreuna pentru ca stim cat de important este sa ai ajutorul potrivit si de specialitate atunci cand nu te descurci in domeniul juridic. Procesul de infiintare SRL in Bucuresti trebuie sa parcurga urmatorii pasi:

1. Alegerea numelui firmei

este necesar sa alegeti cel putin 3 nume originale pe care le vom depune la ONRC.

2. Alegerea obiectului de activitate

definierea de coduri CAEN atat pentru activitatile principale, cat si pentru cele secundare. Va vom ajuta in consultarea listei pentru alegerea potrivita.

3. Alegerea formei juridice

stabilirea faptului ca doriti constituirea unui SRL

4. Formularea actului constitutiv

actul firmei ce cuprinde toate datele de mai sus

6. Inregistrarea la ONRC propriu-zisa

inmatricularea firmei la ONRC, eliberare CIF si certificat constatator.

6. Depunere

Depunerea dosarului cu toate documentele la Registrul Comertului

7. Obtinerea Avizelor

Obtinerea avizelor de functionare a firmei

Acte necesare pentru infiintare SRL in Bucuresti

Actele care sunt necesare pentru a demara procedura de infiintare SRL sunt urmatoarele:

1. Copie carte identitate

2. Act constitutiv autentificat de catre un avocat

3. Rezervare denumire firma

4. Acord asociatie proprietari sau a vecinilor unde este cazul

5. Contract pentru sediul social al firmei

6. Specimen de semnatura al administratorului firmei

7. Imputernicire de la avocat

8. Dovada pentru depunerea de capital social intr-un cont bancar

9. Declaratii pe propria raspundere pentru indeplinirea calitatii de administrator sau asociat

infiintare srl bucuresti

Stabilirea sediului social pentru infiintare SRL in Bucuresti

In procesul de infiintare al unui SRL este necesar sa alegeti si un sediu social, adresa oficiala a firmei, mai exact locul in care institutiile statului sau cele private pot sa contacteze reprezentatul legal al firmei. Acest sediu poate sa fie stabilit intr-o locuinta, intr-un spatiu comercial sau chiar si in cabinetul unui avocat.

Pentru ca procesul de infiintare SRL in Bucuresti sa fie unul usor si fara batai de cap, va putem ajuta si cu gazduirea sediului social daca aveti nevoie si de un astfel de serviciu.

costuri infiintare firma

Infiintare SRL Bucuresti preturi

In primul rand este bine de stiut faptul ca pentru infiintarea unui SRL este necesar sa aveti un capital social de minim 200 de ron, care este stabilit prin legea din Romania. Se mai pot achita taxe legate de semnaturi, declaratii sau alte documente legale necesare dosarului care pot costa in jur de 500 ron.

Onorariul pentru serviciul nostru de infiintare SRL in Bucuresti este de 300 ron ce include atat initierea si organizarea dosarului, cat si consilierea pe parcursul colaborarii in vederea clarificarii aspectelor ce tin de infiintarea firmei dumneavoastra.

In cazul in care aveti nevoie de mai multe detalii referitoare punctual la toate costurile pentru infiintare SRL in Bucuresti, ne puteti contacta si astfel veti putea sa va pregatiti pentru toate taxele pe care vi le vom mentiona.

Aveti nevoie sa va ajutam cu infiintarea unui SRL in Bucuresti? Contactati-ne pentru mai multe detalii!

Daca tocmai doriti sa va deschideti o afacere si nu stiti care sunt pasii pentru a inregistra firma, compania noastra va poate ajuta cu servicii de infiintare SRL in Bucuresti. Dispunem de o echipa de profesionisti ce va va sprijini cu promptitudine pentru ca procesul de infiintare al firmei sa fie unul rapid.

Contactati-ne pentru detalii referitoare la acest serviciu la numarul de telefon 021.242.90.80 sau trimiteti un email la adresa office@mcrconsult.ro.