Infiintare PFA Bucuresti – apelati la o companie profesionista

Doriti sa lucrati intr-un mod independent in domeniul in care activati si aveti nevoie de un PFA? Aceasta forma de desfasurare a unei afaceri este foarte utilizata, infiintarea unui PFA nu necesita mult timp, iar costurile de infiintare sunt destul de mici. Cu ajutorul acestei forme de activitate puteti sa desfasurati activitati economice fara sa implice si rapoturi de munca fata de un angajator, dobanditi astfel calitatea de angajat propriu.

Compania noastra dispune de personal calificat in domeniul infiintarilor de firma si va poate ajuta cu servicii de infiintare PFA in Bucuresti, conform legislatiei in vigoare.

Onorariul nostru pentru pentru serviciul de infiintare PFA este de 300 RON.

infiintare pfa bucuresti ilfov

De ce sa apelati la noi pentru infiintare PFA in Bucuresti

Compania noastra vine in ajutorul vostru daca doriti servicii profesioniste pentru infiintare PFA in Bucuresti. Dispunem de o echipa profesionista si specializata in infiintare de firme, ce are cunostinte in domeniul juridic. Printre avantajele pe care le puteti avea daca alegeti sa colaborati cu firma noastra se numara urmatoarele:

1. Oferim consultanta pe toata perioada colaborarii in materie de prevederi legale si cerinte impuse de lege pentru functionarea unui PFA

2. Ne ocupam de realizarea intregului dosar si de strangerea tuturor documentelor necesare pentru infiintare PFA Bucuresti

3. Dispunem de o experienta vasta in ceea ce presupune infiintarea firmelor precum SRL, II sau PFA

4. Raspundem prompt solicitarilor dumneavoastra referitoare la stadiul dosarului si va anuntam constant care este acesta

5. Va ajutam la redactarea documentelor precum a cererilor care trebuie completate pentru ONRC

Etapele de Deschidere

Pasii necesari pentru infiintarea unui PFA in Bucuresti

Avantajele infiintari unui PFA constau in faptul ca puteti avea acces imediat la sumele care revin din activitatile prestate, fiind o firma cu o forma de organizare destul de simpla. In acelasi timp, titularul PFA-ului se bucura de faptul ca poate sa detina si statut de asociat al unei persoane juridice.

Ceea ce este important de stiut la inceputul infiintarii unui PFA de catre compania noastra din Bucuresti este faptul ca Persoana Fizica Autorizata nu are personalitate juridica, astfel obiectul principal al activitatii va avea un singur cod CAEN si maxim 4 secundare.

In ceea ce priveste pasii pentru infiintare PFA Bucuresti, va vom ajuta pentru a deprinde cat mai rapid acest statut, pentru a va putea desfasura activitatea intr-un mod independent si legal.

1. Pregatirea documentelor si completarea cererilor pentru depunerea dosarului la Oficiul National al Registrului Comertului.

2.   Verificarea disponibilitatii numelui ales pentru PFA. De cele mai multe ori denumirea are formatul „Nume Prenume Persoana Fizica Autorizata

3. Se depune dosarul complet la ghiseul ONRC pentru infiintarea propriu-zisa a PFA-ului.

In general, termenul de eliberare al documentelor de cand depunem dosarul de infiintare PFA in Bucuresti este de trei zile. Ce mai trebuie sa stiti este faptul ca Persoana Fizica Autorizata isi desfasoara activitatea folosindu-se de propriile aptitudini profesionale sau ocupationale si poate sa angajeze maxim trei persoane cu contract individual de munca.

Acte necesare pentru infiintare PFA

Daca doriti sa stiti care sunt documentele necesare pentru infiintarea unui PFA in Bucuresti, va putem ajuta cu toate detaliile privind modul de completare al acestora si realizarea dosarului pentru depunerea acestuia in vederea conceperii finale a afacerii. Actele fara de care nu puteti porni o afacere ca PFA:

1. Copie dupa actul de identitate

2. Rezervarea denumirii

3. Dovada sediului social al desfasurarii activitatii si acordul proprietarilor daca este cazul

4. Copie dupa documentele ce atesta pregatirea profesionala

5. Cerere de inregistrare si declaratie tip

6. Specimen de semnatura pentru PFA

Acte necesare pentru infiintare PFA

Ulterior, dupa ce PFA-ul este infiintat, va fi necesar sa il inregistrati la ANAF astfel: in termen de 30 de zile de la eliberarea documentelor de infiintare se va depune la ghiseul ANAF din zona in care locuiti o declaratie de inregistrare fiscala, copie dupa actul de identitate, copie dupa actul de spatiu si actul legal de functionare pentru cei care au profesii libere.

Cat costa infiintarea unui PFA

Onorariul pentru infiintarea unui PFA in Bucuresti cu ajutorul companiei noastre este de 300 ron la care se pot adauga si alte taxe notariale sau taxe de timbru. Pentru mai multe detalii in ceea ce priveste preturile pentru infiintarea de PFA, ne puteti contacta telefonic sau prin email.

Infiintare PFA in orice sector din Bucuresti

Indiferent de sectorul in care locuiti in Bucuresti, va putem ajuta cu serviciul de infiintare PFA, costurile pentru aceasta forma aleasa pentru afacerea voastra este destul de mic iar numarul de declaratii fiscale este redus. Va vom ajuta cu toate explicatiile necesare pentru a intelege avantajele infiintarii unui PFA si care sunt toate obligatiile legale ce le impune acest tip de activitate.

costuri infiintare firma

Apelati la compania noastra pentru serviciul de infiintare PFA in Bucuresti!

In cazul in care v-ati decis ca doriti sa va infiintati un PFA si aveti nevoie de ajutor in tot procesul birocratic pe care trebuie sa il efectuati, ne puteti contacta sa discutam despre toate detaliile importante. Va putem ajuta cu profesionalism si rapiditate pentru ca PFA-ul dumneavoastra sa fie infiintat in termen util.