Infiintare firma Ilfov - companie specializata in infiintari firme

Fiind foarte aproape de Bucuresti, in judetul Ilfov exista numeroase firme in diferite domenii care au sedii in una din localitatile din aceasta zona. In cazul in care locuiti pe langa Bucuresti si doriti sa va infiintati o firma cat mai curand, puteti sa apelati la compania noastra pentru mai multe detalii. Oferim servicii de infiintare firma in Ilfov la preturi accesibile si garantam seriozitate si profesionalism.

Pentru ca infiintarea unei firme poate sa presupuna multa birocratie greu de realizat sau de inteles, dispunem de toate resursele si cunostintele necesare pentru a va ajuta sa va deschideti firma mult dorita.

  • Onorariul nostru pentru infiintare firma in Ilfov cu asociat unic: 500 RON.
  • Onorariul nostru pentru infiintare firma in Ilfov cu mai multi asociati – de la 600 RON in functie de nr. asociati.
Infiintare firma Ilfov

Motivele pentru care sa alegeti serviciile noastre de infiintare firme in Ilfov

Inainte sa alegeti sa apelati la o firma specializata in infiintari de companii este necesar sa stiti toate aspectele care va pot avantaja in colaborarea cu aceasta. Echipa de consultanti cu care colaboram va poate ajuta intr-un mod profesionist sa economisiti timp sau resurse financiare importante in acest proces. In acelasi timp, este important pentru noi sa respectam termenele limita si sa diminuam riscurile care pot aparea pe parcursul infiintarii unui SRL in Bucuresti.

Cateva dintre motivele pentru care va puteti orienta catre compania noastra pentru serviciul de infiintare SRL Bucuresti:

1. Va suntem alaturi pe tot procesul de infiintare firma in Ilfov si va ajutam cu sfaturi competente

2. Practicam preturi accesibile pentru oricine doreste sa isi deschida o firma

2. Practicam preturi accesibile pentru oricine doreste sa isi deschida o firma

4. Avem o experienta vasta in domeniul infiintarilor de firme atat in Bucuresti, cat si in judetul Ilfov

Acte necesare pentru infiintare firma Ilfov

Pentru dosarul care trebuie depus la Registrul Comertului sunt necesare mai multe documente pentru ca societatea sa fie inregistrata:

1. Actul constitutiv al firmei

2. Dovada verificarii pentru disponibilitatea si rezervarea firmei

3. Cererea de inregistrare

4. Dovada pentru capitalul social si privind sediul social

5. Specimene de semnatura ale reprezentantilor societatii

6. Impunernicirea avocatiala

7. Dovezi privind plata taxelor

8. Declaratii pe propria raspundere dupa caz

Va ajutam cu tot ce inseamna completarea cererilor si depunerea documentelor corecte la dosarul pentru infiintarea firmei in Ilfov. Conteaza pe o firma profesionista in infiintari de firme cu o experienta in diferite situatii ce pot aparea in cazul dosarelor sau ce tin de partea legislativa.

acte pentru infiintare firma ilfov
ce contine?

Ce contine mai exact actul constitutiv pentru infiintare firma Ilfov

Documentul cel mai important pentru infiintarea unei firme este actul constitutiv. Daca doriti sa va infiintati un SRL, acest act se redacteaza in prezenta unui notar public si ulterior se va atasa dosarului necesar pentru depunderea la Registrul Comertului. Daca preferati sa infiintati un PFA sau o Intreprindere Individuala, va trebui depusa doar o cerere simpla in locul acestui act constitutiv.

Actul constitutiv al firmei trebuie sa contina informatii referitoare la capitalul social varsat al firmei, cine sunt asociatii firmei si domiciliu lor, care sunt obiectele de activitate ale firmei, cine este administratorul firmei. Va ajutam cu tot ce presupune realizarea acestui act constitutiv atunci cand doriti sa va infiintati o firma in Ilfov.

Etapele de Deschidere

Care sunt pasii pentru a infiinta o firma in Ilfov

Cei care isi doresc sa infiinteze o firma trebuie sa stie care sunt pasii necesari pentru acest proces, pasi pe care ii vom realiza pentru voi daca apelati la serviciul de infiintare firma Ilfov.

1. Gasirea sediului social in judetul Ilfov

se poate inchiria un spatiu rezidential sau comercial, ori folosirea proprii locuinte, insa cu acordul asociatiei si vecinilor

2. Rezervarea unui nume pentru firma

este bine sa alegeti cateva variante pentru ca este posibil ca unele denumiri sa fie rezervate deja

3.  Alegerea domeniului de activitate si codului CAEN

va ajutam in alegerea codurilor CAEN potrivite pentru domeniul de activitate

4. Organizarea propriu-zisa a dosarului

pregatim dosarul cu toate documentele mentionate mai sus

5. Cont Bancar

Deschiderea contului bancar pentru depunerea capitalului social minim

6. Depunere

Depunerea dosarului cu toate documentele la Registrul Comertului

7. Obtinerea Avizelor

Obtinerea avizelor de functionare a firmei

Infiintare firma Ilfov preturi – ce costuri presupune

Pentru a afla tot ce presupun costurile infiintarii firmei in Ilfov, ne puteti contacta telefonic sau prin email. Este important sa stiti ca este necesar sa detineti un capital social de minim 200 ron la infiintarea firmei, lucru stabilit de legislatia din Romania. Ulterior, se mai achita si taxe notariale pentru declaratii sau semnaturi. 

Onorariul pentru serviciul de infiintare firma Ilfov perceput de compania noastra este de 500 ron. In acest cost intra tot procesul, incepand de la initierea dosarului si pana la primirea deciziei cum ca firma este infiintata.

Totodata, in cazul in care nu dispuneti si de un spatiu pentru sediul social al firmei, compania noastra va poate ajuta si in acest sens. Pentru o oferta de pret luati legatura cu unul dintre consultantii nostri.

costuri infiintare firma

Contactati-ne daca aveti nevoie de servicii de infiintare firma in Ilfov!

Pentru o indrumare de specialitate in ceea ce priveste infiintarea firmei in Ilfov, dar si pentru apelarea la servicii de calitate realizate de catre reprezentatii nostri, ne puteti contacta telefonic la numarul 021.242.90.80 sau pe email la adresa office@mcrconsult.ro.

Alegeti sa colaborati cu o companie specializata in infiintari firme ce va poate garanta profesionalism si servicii de calitate in ceea ce priveste timpul de rezolvare al dosarelor.