Deschidere punct de lucru/sediu secundar in Bucuresti si Ilfov, servicii profesioniste pentru companii

Deschiderea unui punct de lucru sau unui sediu secundar indiferent de oras, in Bucuresti sau Ilfov, presupune inregistrarea si autorizarea spatiului la Registrul Comertului si ANAF. In oricare din aceste cazuri, este necesara pregatirea unui dosar si intocmirea unor acte specifice pentru a se putea realiza acest proces.

 

Compania noastra ofera servicii pentru completarea si depunerea documentelor pentru antreprenorii care doresc sa isi deschida punct de lucru sau sediu secundar in Bucuresti si Ilfov. Evitati statul la cozi si nu mai pierdeti timpul la ghisee, lasa-ti totul in mainile noastre. Ne ocupam cu promptitudine si rapiditate de actele companiei dumneavoastra, pentru a va desfasura activitatea in legalitate.

Onorariul nostru pentru serviciul de deschidere/inchidere punct de lucru este de 300 RON.

Beneficiile serviciului pentru deschidere punct de lucru/sediu secundar in Bucuresti si Ilfov

Fie ca doriti sa va infiintati un punct de lucru propriu-zis pentru compania dumneavoastra, fie ca vreiti sa va extindeti afacerea si sa va deschiti un sediu secundar, noi va putem ajuta sa aveti actele completate corect si depuse la timp la institutiile financiare. Vedeti ce beneficii aveti daca apelati la serviciul de deschidere punct de lucru/sediu secundar in Bucuresti si Ilfov:

1. Rezolvam in cel mai scurt timp orice tip dosar pentru a va desfasura activitatea imediat

2. Oferim diverse servicii de consultanta in afaceri si management pentru societati comerciale de orice fel: SRL, SA, PFA, II, ONG, IF etc

3. Dispunem de o echipa de specialisti care realizeaza orice tip de documente necesare pentru companii din diferite domenii de activitate

4. Ne putem ocupa de tot procesul de completare si depunere acte pentru deschidere punct de lucru sau sediu secundar in Bucuresti si Ilfov

5. Va asiguram consultanta pe toata perioada de colaborare alaturi de compania noastra.

Daca punctul de lucru detine peste cinci angajati, acesta este numit sediu secundar si compania trebuie sa plateasca impozit pe venituri din salarii. In acest caz, declaratia de inregistrare trebuie depusa si la Registrul Comertului in raza caruia se afla punctul de lucru.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Gregory Filman
Founder "One 4U"
Vivamus sagittis – sed tellus in libero semper, et cursus magna semper amet magna dolor.
Mark Remmington
Director "SEO consulting"

Dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Diana Wildfire
Founder "Seven Consulting"
deschidere punct de lucru/Sediu secundar

Servicii deschidere punct de lucru sau sediu secundar in Bucuresti si Ilfov

Orice tip de companie are nevoie de un spatiu legal unde sa-si desfasoare activitatea, fie ca e comerciala, fie ca e de birou. Acest lucru poate fi facut cu ajutorul unei companii specializate in domeniul juridic, care se ocupa de deschidere punct de lucru sau sediu secundar in Bucuresti si Ilfov. Astfel, puteti beneficia de urmatoarele servicii apeland la compania noastra:

Redactarea Actului Constitutiv si celorlalte documente necesare pentru inregistrare punct de lucru sau sediu secundar;

Redactarea si depunerea cererii de inregistrare la Registrul Comertului si ANAF;

Reprezentarea in fata Registrului Comertului;

Consultanta privind pasii care trebuie urmati in vederea deschiderii punctului de lucru sau sediului secundar in Bucuresti si Ilfov;

Consultanta si recomandari privind tipul entitatii potrivite ideii/planului de afaceri: PFA, SRL, SA, II, ONG, IF.

Acte necesare pentru deschidere sediu secundar in Bucuresti sau Ilfov

Nu mai pierdeti timpul cautand fel si fel de acte necesare deschiderii sediului secundar si bazati-va pe specialistii nostri in domeniul juridic in pregatirea dosarului si depunerea actelor la Registrul Comertului si ANAF. Pentru achitarea taxelor si completarea actelor destinate deschiderii sediului secundar in Bucuresti si Ilfov avem nevoie sa ne puneti la dispozitie o serie de documente:

1. Acte de identitate asociati;

2. Actul constitutiv al societatii in original

3. Cererea de inregistrare (original);

4. Declaratia - tip pe propria raspundere, in original, semnata de asociati sau administratori/membrii ai directoratului, din care sa rezulte, dupa caz, ca:

Declaratia - tip pe propria raspundere, in original, semnata de asociati sau administratori/membrii ai directoratului, din care sa rezulte, dupa caz, ca: - persoana juridica nu desfasoara la sediul secundar activitatile declarate, o perioada de maximum 3 ani; - persoana juridica indeplineste conditiile de functionare prevazute de legislatia specifica in domeniul sanitar, sanitar-veterinar, protectiei mediului si protectiei muncii, pentru activitatile precizate in declaratia-tip;

5.Hotararea adunarii generale a asociatilor/actionarilor sau decizia asociatului unic/Consiliului de administratie/ directoratului, in cazul in care este abilitat in acest sens (original);

6. Dovada folosintei/ detinerii spatiului ce urmeaza a fi folosit drept punct de lucru (contract de comodat, inchiriere, certificat de mostenitor, titlu de proprietate, contract de vanzare etc.);

7. Daca este cazul: avizul privind schimbarea destinatiei imobilelor colective cu regim de locuinta, prevazut de Legea nr. 196/2018; avizele prealabile prevazute de legile speciale; imputernicire speciala (in forma autentica), avocatiala sau delegatie pentru persoanele desemnate sa indeplineasca formalitatile legale;

8. Dovezile privind plata tarifului legal.

Daca punctul de lucru detine peste cinci angajati, acesta este numit sediu secundar si compania trebuie sa plateasca impozit pe venituri din salarii. In acest caz, declaratia de inregistrare trebuie depusa si la Registrul Comertului in raza caruia se afla punctul de lucru.

Servicii profesioniste in Bucuresti si Ilfov

Aveti nevoie de deschidere punct de lucru sau sediu secundat?

Etapele de Deschidere

Care sunt etapele pentru a deschide punct de lucru/sediu secundar in Bucuresti si Ilfov

Antreprenorii sau persoanele care isi doresc sa isi deschida un spatiu in care sa-si desfasoare activitatea trebuie sa stie care sunt etapele necesare acestui proces, si pe care le vom pune in aplicare daca alegeti serviciul de deschidere punct de lucru in Bucuresti si Ilfov.

1. Inscriere

Inscrierea punctului de lucru la Registrul Comertulu.

Compania care doreste sa isi deschida un nou punct de lucru trebuie sa depuna o cerere la Registrul Comertului in judetul/orasul in care are sediul social, alaturi de o serie de documente.

2. Punct la lucru ANAF

Dupa ce s-a realizat deschiderea sediului secundar si s-au primit actele de la Registrul Comertului, in termen de 30 de zile angajatorul este obligat sa inregistreze punctul de lucru si la ANAF. Insa, acest factor depinde de anumite situatii precum:

Daca compania are mai putin de cinci angajati, pentru inregistrarea sediului secundar la ANAF se vor depune urmatoarele documente:

 • Formular 061 – Declaratie privind sediile secundare;
 • Copia certificatului de inregistrare fiscala a persoanei juridice de care apartine sediul secundar sau filiala;
 • Certificatul constatator privind infiintarea sediului social la ONRC;
 • Rezolutia de la ONRC;
 • Dovada de spatiu pentru sediul secundar declarat;
 • Declaratie pe proprie raspundere ca societatea are mai putin de 5 salariati incepand cu data de
 • In schimb, daca exista mai mult de cinci angajati care lucreaza la sediul secundar, pentru inregistrarea la ANAF se vor depune urmatoarele documente:

  • Formular 060 – Declaratie de inregistrare/Declaratie de mentiuni pentru sedii secundare;
  • Copia certificatului de inregistrare fiscala a persoanei juridice de care apartine sediul secundar sau filiala;
  • Certificatul constatator privind infiintarea sediului social la ONRC;
  • Rezolutia de la ONRC;
  • Dovada de spatiu pentru sediul secundar declarat;
  • Declaratie pe proprie raspundere ca societatea are 5 salariati incepand cu data de … privind data angajarii celui de-al 5 – lea angajat, daca este cazul.
Cat costa?

Cat costa serviciile de deschidere punct de lucru/sediu secundar in Bucuresti sau Ilfov

Vreti sa stiti ce pret au serviciile de deschidere punct de lucru sau sediu secundar in Bucuresti sau Ilfov? Onorariul este de 300 RON, la care se mai poate adauga achitarea taxelor la Registru, notariale pentru declaratii sau semnaturi.

Totodata, in acest pret sunt incluse servicii care presupun conceperea dosarului, completarea actelor, depunerea documentelor si primirea deciziei de deschidere punct de lucru/sediu secundar

Contact

Va putem ajuta cu deschidere punct de lucru/sediu secundar in Bucuresti sau Ilfov!

Daca nu va doriti ca activitatea companiei dumneavoastra sa se desfasoare in acelasi loc in care aveti si sediu principal, noi va putem ajuta cu deschiderea unui sediu secundar in Bucuresti si Ilfov! Cereti o oferta la adresa de e-mail office@mcrconsult.ro sau contactati-ne la numarul de telefon 021.242.9080. Putem demara imediat procesul de deschidere punct de lucru/sediu secundar in Bucuresti si Ilfov, trebuie doar sa luatilegatura cu noi!

Formular de contact

Telefon

Mail

Locatie

 Viesparilor nr. 26, Ap. 4, Sector 2, Bucuresti

Cereti o oferta la adresa de e-mail office@mcrconsult.ro sau contactati-ne la numarul de telefon 021.242.9080. Putem discuta mai multe detalii despre viitoarea afacere la sediul nostru de pe strada Viesparilor nr. 26, Ap. 4, Sector 2, Bucuresti. Lasati actele in mainile noastre si concentrati-va asupra produselor/serviciilor pe care doriti sa le vindeti!